torsdag den 8. september 2011

Så kan jeg gå i gang ...Så har min datter hjulpet mig med at vinde garn op til mit Masai sjal, og jeg glæder mig så meget til at komme i gang, farverne er så smukke.
Det kræver nok en del koncentration, så jeg prøver så samtidig at få nogle strikke projekter færdige som bare har ligget i kurven i både 1, 2 ja endda 3 år, ting som kan strikkes selv om der er snik-snak eller film i flimmeren. 

8 kommentarer:

 1. Den opskrift ser fantastisk ud. Det er spændende at se det færdige resultat.

  SvarSlet
 2. Det er bare så smukt det sjal ;)
  Der var lige en kunde i butikke med det på forleden dag.
  Du bliver bidt af at strikke det ;))

  Yt

  SvarSlet
 3. jeg glæder mig også, selv om det lige umiddelbart ser lidt uoverskueligt ud

  SvarSlet
 4. Maria har haft stor gavn af altid at have en bryant og en linial i nærheden, så hun hele tiden har kunnet markere i diagrammet, hvor hun er nået til :) God fornøjelse, er spændt på at se resultatet :)

  SvarSlet
 5. Masai sjalet ser flot ud - bare det ikke er mig, der skal strikke mønster, når det går frem og tilbage og ikke rundt :-)

  SvarSlet
 6. Trine, tak for rådet, det tror jeg er en god ide,

  og til Dorit, det går rundt og rundt, og klippes op til sidst, inden kaneten så strikkes på, ellers havde jeg heller ikke kastet mig ud i det.

  SvarSlet
 7. Jeps, lineal og blyant er absolut nødvendigt at have inden for rækkevidde (det forhindrer dog ikke en i ikke at kludre i det alligevel)..min første deadline var her i efteråret, meeen så kom der "en lille en" i forkøbet, så nu bliver personlig deadline udskudt...det går så vældig stærkt i starten, men lige pludseligt bliver der rigtig langt rundt! Men farverne er dejlige til at holde gejsten oppe. God fornøjelse! :)

  SvarSlet
 8. Tak, ja og tillykke med den lille ny ...

  jeg er lidt i tvivl der hvor jeg skal samle på rundpind, måske jeg kan få lidt hjælp. Jeg har netop haft mønstret hos Christel for det passede ikke sammen i arkene, så jeg kommer først i gang efter weekenden.

  SvarSlet