mandag den 9. april 2012

Påske dage ...

Det burde være påske lidt oftere ... 5 fridage i træk er bare så dejligt.
Skærtorsdag kom datter, svigersøn og barnebarn på havearbejde her på matriklen. Der blev sat et hegn, fjernet græstørv til roser og klematis, plantet et Cedertræ der hele vinteren har stået ved hoveddøren, nu bliver det starten på mit lille skovhjørne, og så blev der gravet græs af og lagt jord til nyt staudebed.
Jeg vil heller luge, end slå græs, så på sigt kommer her mange flere udvidelser af de nuværende bede, men da jeg ikke kræfterne til at grave græs af, kommer det lidt i etaper.
Det var en super dejlig dag og vi glemte ikke at hygge, måske var der for få kaffepauser ...

Fredag tog vi på planteskolen, men det triste, kolde vejr fik os til at indskrænke staudekøb, men nu er der foreløbig sat Lungeurt, Kobjælde og Stenbræk, Alunrod og nogle husløg, som levede lidt trangt i en potte. 

I går gik turen med et par dejlige kolleger, til Galleri Moderne, med et stort udbud af Ager Jorn og derefter til Silkeborg Kunstmuseum, også Jorn. Det er et dejligt museum og vi brugte hele dagen.
Dagen sluttede med en fin middag hos en veninde her i byen og i dag er der linet op til afslutning af et par i gangværende projekter.
 Håber I har en dejlig påske

3 kommentarer:

 1. Dejligt det allerede ser ud af lidt i bedet! Og dejligt med de nye ideer, som kan bearbejdes ind til der skal gøres noget ved dem! jeg tror både hjørne og bede bliver super godt!

  SvarSlet
 2. Tusind tak, Pia, for opbakningen på min blog. Det er dejligt at mærke den opbakning.

  SvarSlet
 3. Det manglede da bare ...
  Hvis man altid bare kunne vende situationen og sige Stakkels den person, der skal udgyde sådan noget ...
  men det er ikke så nemt, så forfølg vedkommende !
  KH Pia

  SvarSlet