søndag den 19. januar 2014

Kreativt barnebarn på weekend ...

Jeg har haft barnebarn, snart fem år, på weekend ... og så er man på, men hun er også fantastisk til at underholde sig selv, med masser af papir, farver, pensel og saks.
"Mormor jeg går lige ind på dit kontor og maler, jeg trænger til fred og ro ... " var en af de pudsige kommentarer, men nu er Helena afleveret, huset er stille og bærer præg af en aktiv weekend.

Fine tegninger er sat i mappe og her til aften, da jeg ryddede op fandt jeg denne lille fyr, som vist blev glemt i bunken af papir, den er da fin og helt "Miro" i en mormors øjne ...


Jeg kunne jo også sy en natkjole til begge pigers Tusindfryd 
dukker så Helena fandt stof fra lageret ...


Til håndbolden i aftes blev denne vest færdig til lille Sigurd. Jeg tror, det er det stykke strik man oftest støder på i dette medie :) 
Den er strikket i koksgrå Geilsk Tynd uld, jeg har kun brugt 50 g til str. 1 år, dog forlænget med 3 cm.


Efter nytår har jeg forsynet min egen vintergarderoben med endnu et par korte, stramme nederdele i henholdsvis sort isoli og lilla strikstof.


Med dette gråvejr er farverne ikke til at gengi´ ... så de bliver ikke vist i denne omgang, men modellen er bare et rør og en elastik.

2 kommentarer:

  1. Den er rigtig fin, din "Miro". Og det er da godt, at du har et kontor, hvor barnebarnet kan trække sig tilbage og få lidt fred og ro :-) Det kan være anstrengende at skulle underholde sine bedsteforældre en hel weekend :-)

    SvarSlet
  2. Ja, jeg blev i hvert fald overrasket ...
    og Miro hænger fint på opslagstavlen

    SvarSlet