søndag den 15. juni 2014

Gamle veninder ...

Neeeej, de er IKKE gamle, men jeg har haft dem i mange år, så det er gamle veninder, og vi har haft en dejlig tøsedag i dag.

Vi har hygget, gået lang tur, spist dejlig frokost, været på besøg i den skønneste have, og nej, jeg havde ikke kamera med, desværre.

Min værtinde-veninde havde for længe siden ønsket sig et stort forklæde, så det havde jeg med i dag. Der var stof tilovers og jeg valgte at lave et meget mindre til hendes barnebarn, men det er vist lidt for stort endnu ...
Begge forklæder er lavet efter princippet, at bindebåndet regulerer højden foran og  tilpasser vidden.
En stor lomme foran, var det også stof til.I denne uge har jeg også lavet brødkurve, et par stykker er allerede afleveret som værtindegaver.Rosenknop fra haven og Iris fra Sigurds dagplejemor.
Jeg er blevet lovet en aflægger ...
8 kommentarer:

 1. Så fik jeg kigget forbi din blog. Her har jeg aldrig været før, men det ser rigtig spændende ud! Hvor er du bare ferm på en symaskine!

  SvarSlet
 2. Hej Pia
  Dig har jeg aldrig været forbi før.
  Sikke nogle flotte ting, du laver - forklædet er skønt!

  SvarSlet
 3. Jeg vil da også lige sige hej på vej rundt i blogtræffet :-) Er jo jævnlig forbi din blog, og er glad for at følge dig :-)

  SvarSlet
 4. Vil også lige hilse på :) din blog er ny for mig, men jeg vil glæde mig til at følge med her - du har da gang i mange skønne ting :)

  SvarSlet
 5. Din blog er ikke ny for mig, men vil da lige hilse på i dag og måske en anden dag igen.

  SvarSlet
 6. Hov, lækkert med online blogtræf hvor man kan finde nye blogs :-) Din ser skøn ud!

  SvarSlet
 7. Sikke nogle skønne ting - både forklæder (dejlige farver), skønne brødkurve (som er et helt nyt design for mig) og de skønne blomster. Tak for kigget :)

  SvarSlet
 8. Tak til online blogtræffet, kom jeg forbi din fine blog. Skønne ting du laver og søde børnebørn:-) Jeg glæder mig til at følge med fremover. kh. Ingrid (www.knitmandu.blogspot.com)

  SvarSlet