torsdag den 21. april 2011

En fridag i solen

Hvor har det været skønt, skønt, skønt ...
Ude det meste af dagen, da først solen kom frem.


Med så bredt udhæng er der ikke noget der kan gro inde ved væggen, så i efteråret blev der ved venner og familiens hjælp lavet dette  espalier, der er plantet klatre roser og Hortensia,

Men inde bag espalier´et var der bar jord og dermed naboens katte og hvad dertil hører - øv, det så forfærdeligt ud og lugtede fælt.
Nu er der renset, lagt flis ud og pinden som ses nederst er smurt med Hjortetaksolie, som burde holde katte væk, jeg håber det hjælper.

Ellers nogen der har gode råd mod uønskede katte ?Så er der klippet til bukser, og vasket stof til buks og bluse, det ligger til tørre på fliserne for at undgå stræk ved ophæng.Symaskinen er til rep., så nu er der bare gjort parat til den kommer tilbage, fin som ny.


2 kommentarer:

 1. Desværre ingen gode råd mod katte :-) Men jeg vil lige kommentere på din kommentar på min blog i går. Har det som dig med brugen af ordet stress. Jeg kender det alt for godt - gik ned med stress og depression for snart 5 år siden. Er kommet op igen, hvad depressionen angår, og for så vidt også stress. Har gået i behandling - og er i behandling. Jeg er dog meget, meget sårbar overfor stressfaktorer stadigvæk. Travlhed kombineret med min fars død for få uger siden gør, at jeg skal passe rigtig godt på mig selv - heldigvis har jeg lært at kroppen er min ven, og når den siger noget, skal jeg lytte. Så for tiden er det ganske få ting over lang tid jeg får lavet. Men en smule frustreret over at jeg ikke kan hvad jeg plejer, er jeg dog. Og så tror jeg, at jeg skal lære sorgen at kende, og at acceptere den. Det er lidt svært for mig lige nu, at finde ud af hvad der er hvad.

  Godt du gør opmærksom på problematikken og tak for din omsorg.

  SvarSlet
 2. Takket være en lige så haveglad nabo har jeg nu anskaffet mig en "gå væk kat" plante. Den hedder Scardy Cat! Coleus canina Hybrid. Det skulle oprindeligt være en klosterplante fra Tyskland, som blev genopdaget af nogle plante folk. Den forhandles her i Danmark i planteskoler/havecentre. Jeg købte den hos Højmose Anlægsgartneri gartneri tlfnr.74720805
  venlig hilsen
  Kirsten i Tønder

  SvarSlet