søndag den 4. september 2011

En solskinsdag i haven ...

Solen varmede, og det var så dejligt at være i haven, så jeg startede på mit efterårsprojekt, et nyt hegn men med overlevering af mine Clematis, så med en vis forsigtighed fjernede jeg det gamle hegn ved terrassen, og et nyt skal etableres længere ude i haven, dels for at skabe læ, dels for at skabe ly fra vejen, men jeg kunne da liiige starte ...

Sådan så det ud:


 og sådan ser det ud nu ...


Meget mere plads og meget mere lys, de kraftige bjælker (?) kan jeg dog ikke selv fjerne ... men det tror jeg min søde svigersøn gør, i forbindelse med etablering af mit nye læhegn.

Og så kan jeg nyde mine sjove Hortensiaer´ s farveskift fra hvid om sommeren over lyserød og til nu denne dejlige støvede, men alligevel kraftige rosa farve ...

 
Roserne blomstrer stadig ... 


og en trist Azalea fra min datters vindueskarm, har fået ferie ophold i surbundbedet, det passer den vist fint ...3 kommentarer:

 1. Det ser rigtigt dejligt ud Pia, godt med lidt initiativ og sikke skønne farver de Hortensier har, det skal nok blive dejligt.
  I kærlige tanker, god Søndag.

  SvarSlet
 2. Tak, ja initiativ er godt nok, men når man så må stoppe der, hvor kræfterne ikke slår til, så er det ikke altid så smart, men jeg nyder det alligevel.

  Også god søndag til dig :)

  SvarSlet
 3. Det ser fint og dejligt ud.

  SvarSlet